avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Am citit de curand o sentinta data de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Am citit de curand o sentinta data de tribunalul Arges ...

Buna ziua
Am citit de curand o sentinta data de tribunalul Arges , nr.3474/2020 privind recalcularea pensiei .
La fel si Curtea de Apel Pitesti , prin decizia 2935/2021 confirma ca , desi la iesirea la pensie de invaliditate in anul 2013 respectivei persoane i s-a aplicat indicele de corectie aferent anului 2013 , aceasta este indreptatita la acordare indiceluide corectie incepind cu data trecerii la pensie pentru limita de varsta , indicele aferent din anul 2019 .
Deci , de ce aceasta chestiune nu este valabila pentru toate persoanele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 5 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotarea judecatoreasca este opozabila numai partilor din proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indice de corecție pensie Angela. Șandru Angela. Șandru Soțul meu sa pensionat pe caz de boala in 20.11.2000 și a ieșit la limita de vârstă pe 25.01.2019 cu indice de corecție 0.00. E posibil sa nu aibă ... (vezi toată discuția)
Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. in ... Bibi29 Bibi29 Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. In sistemul public din care. Conditii normale 19 ani si 27 zile. Grupa 2-a ( lg 3/ 1977) 10 ... (vezi toată discuția)
Indice corectie : as avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru ... Ștefan RM Ștefan RM As avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru calculul pensiilor. Într-o decizia de pensie de invaliditate din martie 2017 e 1,21, ... (vezi toată discuția)