Buna ziua!
...Societatea mea are credite bancare... banca ma tot preseaza sa constitui "alte rezerve" si eu nu vreau...ce portitza as avea ?!...ce argumente as putea sa aduc bancii pentru a evita asta?!...ma poate ajuta cineva?!#-o
nu cred ca o banca poate interveni in politica unei firme; banui ca la acordarea creditului au existat active gajate , de ce acum ar solicita rezerve ... nu stiu
Reveniti cu detalii va rog ;ce fel de credit e ?
...deci , societatea are ca domeniu de activitate "productie de maltz" si are angajate urmatoarele credite :- un credit de investitii pentru achizitonarea unui AGROSEM, garantat cu bunul cumparat;
linie de credit si credite sezoniere, garantate cu fabrica de maltz .
Toate aceste credite sunt in suma de 1.000.000euro. BRD-ul imi cere sa constitui rezerve in jur de 800.000roni...cica altfel nu-mi acorda creditul...as putea sa fac o declaratie notariala ca pe durata creditului nu ma ating de fondurile proprii si de dividendele neridicate?!?!...sau ce argument as putea aduce din care sa reiasa ca nu este in interesul firmei constituirea acestor rezerve?...
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.