avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rezerve
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rezerve

Buna ziua!
...Societatea mea are credite bancare... banca ma tot preseaza sa constitui "alte rezerve" si eu nu vreau...ce portitza as avea ?!...ce argumente as putea sa aduc bancii pentru a evita asta?!...ma poate ajuta cineva?!#-o
Cel mai recent răspuns: carmen42 , utilizator 11:22, 26 Ianuarie 2010
nu cred ca o banca poate interveni in politica unei firme; banui ca la acordarea creditului au existat active gajate , de ce acum ar solicita rezerve ... nu stiu
Reveniti cu detalii va rog ;ce fel de credit e ?
...deci , societatea are ca domeniu de activitate "productie de maltz" si are angajate urmatoarele credite :- un credit de investitii pentru achizitonarea unui AGROSEM, garantat cu bunul cumparat;
linie de credit si credite sezoniere, garantate cu fabrica de maltz .
Toate aceste credite sunt in suma de 1.000.000euro. BRD-ul imi cere sa constitui rezerve in jur de 800.000roni...cica altfel nu-mi acorda creditul...as putea sa fac o declaratie notariala ca pe durata creditului nu ma ating de fondurile proprii si de dividendele neridicate?!?!...sau ce argument as putea aduce din care sa reiasa ca nu este in interesul firmei constituirea acestor rezerve?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit pe firma DFlorin DFlorin Buna ziua,am un credit pe firma de 30000 ron la brd ,fara nici o garantie,care se reinoieste la fiecare an iar lunar plateam doar o dobanda la aceasta ... (vezi toată discuția)
Predare leasing donicordelo donicordelo Buna ziua, Pentru predarea unui contract de leasing este nevoie si de acordul societatii de leasing? Multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita parti sociale srl dveronik dveronik Buna ziua, as vrea sa stiu daca partile sociale intr-o societate cu raspundere limitata pot constitui obiectul unei garantii reale imobiliare.... Si in ... (vezi toată discuția)