avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua ! Sunt functionar public angajat pe domeniul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua ! Sunt functionar public angajat pe domeniul buget ...

Buna ziua ! Sunt functionar public angajat pe domeniul buget local al Primariei unde imi desfasor activitatea. In acest moment indeplinesc si atributii de urbanism. Ca si specializare in domeniul urbanismului am urmat un curs online de Urbanism si amenajare teritoriala. Mentionez ca acest curs este un curs de perfectionare. Intrebarea este : Se poate schimba fisa postului cu acest curs de perfectionare? Sau acest curs inlocuieste un curs de formare RUR . La baza cursului mi s-a mentionat Art. 479 al noului cod administrativ adoptat prin OUG nr 57/2019. / Si Hotararea nr.1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea preofesionala a functionarilor publici(Art. 3 (i)-defineste perfectionarea ca formare profesionala).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Raport anual privind formarea profesionala alexandru andra alexandru andra Buna ziua Conform HG 1066/2008, art. 21(1) trebuie intocmit raport anual privind formarea profesionala a FP. As dori si eu eventual daca are cineva un ... (vezi toată discuția)
Semnătura delegata act administrativ archibaldo archibaldo Este legala semnătura delegata \"cu bara\" de exemplu semnarea unui certificat de urbanism sau autorizație de construire pentru semnătura arhitectului-șef ... (vezi toată discuția)
Sistemul de promovare rapida in functia publica sultan gina sultan gina Sistemul de promovare rapida in functia publica Buna ziua, Un functionar public cu grad profesional asistent, poate beneficia de sistemul de promovare ... (vezi toată discuția)