avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sistemul de promovare rapida in functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sistemul de promovare rapida in functia publica

Sistemul de promovare rapida in functia publica

Buna ziua,
Un functionar public cu grad profesional asistent, poate beneficia de sistemul de promovare rapida in grad asa cum este stipulat in Legea 251/2006, Sectiunea a 5-a art 60^1, alin 2 si 3?
In Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 57/2019, privind codul administrativ nu se regaseste niciun articol (sau nu am gasit eu!) , privind promovarea rapida ; doar dupa 3 ani , calificativ cel putin "bine" si minim 30 ore perfectionare (art 479)
In concluzie: exista posibilitatea de promovare rapida dupa un an vechime?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
sultan gina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 6 Februarie 2024
Legea 251/2006 este abrogata de O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea rapida în functia publica Carmen-Amelia Carmen-Amelia Prin lege Legea nr 251/ 2006 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 188/ 1999 privind Statutul funcţionarilor publici, s-a introdus sintagma de ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt functionar public angajat pe domeniul buget ... APITG APITG Buna ziua ! Sunt functionar public angajat pe domeniul buget local al Primariei unde imi desfasor activitatea. In acest moment indeplinesc si atributii de ... (vezi toată discuția)