Buna ziua,
Am nevoie de o copie a sentintei de divort pentru a putea sa imi fac buletinul care expira. Numai gasesc sentinta si nu stiu unde trebuie sa merg ca sa o obtin.
Si daca am nevoie de un formular anume pe care trebuie sa il completez.
Multumesc
Trebuie sa va amintiti unde ati divortat, la ce instanta. Adresati apoi cerere scrisa pentru comunicarea hotararii cu mentiunea definitiva si atasati taxa judiciara de timbru de 5 lei solicitand transmiterea la adresa dv indicata din Romania. Daca nu va amintiti numarul de dosar va trebui sa sunati ori trimiteti pe cineva sa se intereseze.
georgiana.td
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Odata cu depunerea cererii de eliberare a actului de identitate, depuneti cerere pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de casatorie cu mentiunea de divort.
Lucratorii de evidenta persoanei vor face demersurile necesare obtinerii acestuia, si veti primi ambele documente odata. E mai usor pentru dvs. asa.
Sa nu uitati sa atasati copia cartii de identitate la cererea ptr comunicarea sentintei ( pentru ca uitasem..noroc cu postarea anterioara ..) Comentariul anterior este de asemenea foarte util.
Hotarare divort
SICLING
Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)