avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitia a doua apartamente
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitia a doua apartamente

Dacă în anul 2018 am achiziționat un apartament în valoare de 69.000 într-un bloc nou, anul acesta mai pot achiziționa un alt apartament în valoare de 115.000 euro tot în bloc nou?
Se schimba prețul în funcție de tva sau nu are legătură?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 17:35, 5 Aprilie 2023
anul acesta puteti achizitiona un apartament cu cota redusa de 5% in valoare de maxim 600.000 lei si suprafata sub 120 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva cumparare apartament 2022-2023 - 5% sau 19% migacio migacio Buna ziua. Am o intrebare legata de imobiliare si noul cod fiscal (aplicabil de la 1 ianuarie 2023). Am urmatorul scenariu: -in 2018 s-a achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat in anul 2018 un apartament cu tva 5%. dobre.allex dobre.allex Am achizitionat in anul 2018 un apartament cu tva 5%. Doresc sa il vand si sa achizitionez o casa cu pretul de 119.000 euro(fara tva). Care este cota de tva ... (vezi toată discuția)
Tva la achiziționarea imobil? vconceptv vconceptv Buna ziua.In anul 2023 am achiziționat împreună cu soția un apartament nou cu TVA redus 5%. Am dori în anul 2024 să achiziționăm o alta locuință ... (vezi toată discuția)