Buna seara!
Acum 1 an am luat un calculator de la firma Ulra Pro, in rate, garantie are 2 ani , acum 2 zile in urma sa defectat . nu mai functioneaza unele placi , hardul avind probleme, Doua zile la rind incercam sa dam telefoane pe toate numerele care le avem in garantie si numerele gasite in internet dar nimica....mai avem inca 2 ani sa platim rata la calculator. Insa am aflat ca firma respectiva a dat faliment.Rata o avem la banca Transilvania. acolo am mers si am intrebat si ni sa spus ca ei nu au treaba , doar livreaza banii intrun numar de cont,Nou nu ne mai convine sa platim rata fiind de 1 milion pe luna timp de 3 ani.Cit a functionat calculatorul am platit la timp rata, insa nu ne mai convine sa platim daca el sa stricat, daca ni lar repara (deoarece are garantie)am fi dispusi sa il platim in continuare....Ce se intimpla daca nu platim daca firma respectiva a dat faliment?
faceti o sesizare la protectia consumatorului in legatura cu situatia calculatorulul, poate va vor indruma ei catre o firma autorizata, desi "virusii" nu cred ca intra la defectiunile agreate pt garantie:">.
contractul cu banca trebuie sa-l respectati pt ca altfel se ajunge la executare silita si niste dobanzi si costuri cu mult mai mari:(
O intrebare
eremia 12
Buna asa vrea si eu sa stiu am un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti ,de 7 luni am ramas somer si inca nu mi-am gasit de lucru si nemai avind ... (vezi toată discuția)