Sunt angajat la o companie si lucrez remote pe CIM. Daca ma angajez in alta parte tot pe CIM si remote (si nu-mi dau demisia de la primul angajator), poate afla primul angajator ca mai am un job?
Nu poate afla niciun angajator unul de altul ... insa , in aceste conditii, aveti obligatia să declarati numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercitati funcţia pe care o considerati de bază.
Dar daca nu primesc bonuri de masa de la al doilea angajator nu mai trebuie sa declar nimic, nu?
Cornel Vasile a scris:
Nu poate afla niciun angajator unul de altul ... insa , in aceste conditii, aveti obligatia să declarati numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercitati funcţia pe care o considerati de bază.
Daca fac declaratia asta la al doilea angajator asta inseamna ca se pierde confidențialitatea locurilor de munca, adica al doilea angajator va stii ca mai am un job si ma poate da afara in perioada de proba.
Deducere
costicul
O persoana cu doua contracte de munca, jumatate de norma,societati diferite,beneficiaza de deducere personala in ambele parti? (vezi toată discuția)
Cumul de functii
Andreutza1
Buna ziua! Sunt cadru didactic intr-o Universitate si ocup de asemenea o alta functie intr-o
institutie bugetara. Contractele de munca sunt obtinute prin ... (vezi toată discuția)