avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate dobandi dreptul de propietate unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate dobandi dreptul de propietate unui teren intravilan, ...

Cum se poate dobandi dreptul de propietate unui teren intravilan, in situatia in care au trecut cinci ani de la inregistrarea sporadica a posesiei in cartea funciara ?
Cel mai recent răspuns: dandin , utilizator 18:52, 6 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform ultimilor modificari legislative,persoanele care dețin în intravilanul localitații terenuri, trebuie sa se adreseze in termen de 120 de zile cu o cerere de reconstituire sau constituire la comisia locala / judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate
termenul de 120 de zile se calculeaza de la expirarea termenului de 5 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
Comisia locala de aplicare a legii 18/1991 este obligata? criss_2009 criss_2009 comisia locala de reconstituire a dreptului de proprietate asupra terenurilor era obligata sa -mi atribuie dupa legea18/1991 si celelalte legi ulterioare ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)