avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare diploma bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare diploma bacalaureat

Bună ziua. Băiatul meu s a înscris în anul 2020 la o facultate particulara din București. Primul an era gratuit,următorii doi ani cu taxa. Nu a frecventat nici măcar o zi la aceasta facultate,din cvari motive. Astăzi a fost sa recureze diploma de bac,dar nu a reușit ptr ca facultatea pretinde suma de 2000 lei taxa ptr primul an. Este legal sa refuze eliberarea documentului? Mulțumesc ptr răspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
aleator, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 6 Aprilie 2023
Exista un contract pentru plata taxei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)
Refuz de a restitui un act de studii visirin visirin Buna ziua ! Doresc sa va cer parerea in legatura cu refuzul de a restitui o diploma de bacalaureat , depusa la o facultate in anul 2002 . Persoana in cauza s-a ... (vezi toată discuția)