avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot face ceva daca am luat teapa de la un mecanic? ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot face ceva daca am luat teapa de la un mecanic? Este un ...

Pot face ceva daca mi-am luat teapa de la un mecanic? Este un service care cica ar fi reprezentanta BMW dar au spus ca sunt multe probleme la motor si trebuie schimbat, iar dupa ce au schimbat motorul si au pus injectoarele vechii si unele piese, problemele persista, pretul reparatiei a fost jumatate din pretul masinii, motorul ei l au ales si l au cumparat de la dezmebrari fara factura, iar mie mi au dat factura doar pana la 9990 de lei iar dupa restul au zis sa vin a doua zi, deoarece am platit cash.
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
Alexandru1337, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 6 Aprilie 2023
Daca motorul inlocuit nu detine documente justificative legale nu puteti obtine acordul RAR si pansonare motor
Sesizati oficial protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? ... Alexandru1337 Alexandru1337 Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? Este legal sa le monteze si ei sa factureze ce pret vor pe acea piesa? (vezi toată discuția)
Cheltuieli inutile pentru reparatia masinii din cauza diagnosticului gresit M@rius M@rius Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de complexa si as avea nevoie de un sfat pentru a sti daca se mai poate face ceva in acest caz. De vreo 5 luni ... (vezi toată discuția)
Masina este in service Vale11 Vale11 Buna seara, In urma cu 3 luni am lasat masina in service pentru identificarea si repararea unei probleme ( zgomot la motor). In urma unei convorbiri ... (vezi toată discuția)