avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu paternal. Salariul meu net este compus din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu paternal. Salariul meu net este compus din multe bonusuri ...

Concediu paternal.
Salariul meu net este compus din multe bonusuri plus un salariu de baza.
Daca sunt in concediu paternal ce salariu ar trebuii sa iau pe luna respectiva ?
Cu bonusuri sau fara ?
Legea nu spune nimic de bonusuri?

Lege 117/2022. Indemnizația pentru concediul paternal se plătește din fondul de salarii al angajatorului și este egală cu salariul corespunzător perioadei respective.

Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
M 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 6 Aprilie 2023
Art. 160 C.mun.
Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal Dumitru Cruceru Dumitru Cruceru Dacă societatea unde lucrez mi-a suspendat contractul de muncă pe perioada ce sm solicitat-o pentru a beneficia de Concediu Paternal m-ai primesc banii ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate militari nseitan nseitan poate beneficia un militar de concediu de paternitate prelungit daca are atestat de puericultura? daca da in baza carei legi? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Concediu paternal draganmariana draganmariana Va rog frumos sa -mi spuneti care sunt pasii de urmat la personal in urmatoarea situatie: In luna decembrie 2011 o sa am un angajat care doreste sa-si ia ... (vezi toată discuția)