avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... documente de intocmit pentru profesii liberale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

documente de intocmit pentru profesii liberale

fiscalitate profesii liberale
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:32, 26 Ianuarie 2010
Expuneti-va problema, nu doar un titlu, altfel nu veti primi raspuns. Apoi, nu deschideti de mai multe ori aceeasi discutie, acest lucru este interzis de regulamentul de postare pe care va rog sa-l cititi. www.avocatnet.ro/content/tag...
am observat ca sunt multi utilizatori care abordeaza subiecte inimaginabile pentru un forum public(cum sa scape de....cum sa ocoloeasca legea, etc etc)

de asemenea, sunt foarte multi utilizatori care fac o mare confuzie intre a pune o intrebare decenta pe forum si a dezvolta un set de intrebari ce necesita vaste cunostinte de specialitate pentru a raspunde si nu inteleg ca aici se ofera consultanta pana la un anumit nivel, pentru ca este gratis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - jurnalul pentru vanzari / jurnalul pentru cumparari wasssu wasssu In instructiunile de completare pentru formularul 392B vad ca se face referire la Jurnalul pentru vanzari / Jurnalul pentru cumparari. Sa inteleg ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)