avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adresa incompletala infiintarea pfa-ului
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adresa incompletala infiintarea pfa-ului

Salut, am o problema, eu cand mi-am facut pfa-ul ( in octombrie), pe cererea de înregistrare pfa cat si pe contractul de comodat, am uitat sa specific etajul sediului,adica am completat Blocul,Apartamentul,Scara dar lipseste etajul, acum ce sa fac? pot sa am probleme la un eventual control daca pe certificatul de înregistrare nu este specificat etajul?
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:58, 7 Aprilie 2023
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am si eu nevoie de raspuns la o intrebare pentru o firma, ... eduard56463 eduard56463 salut, am si eu nevoie de raspuns la o intrebare pentru o firma, astazi am fost la leroy merlin si am cumparat cateva materiale pentru activitatea mea (aprox ... (vezi toată discuția)
Sediul social al asociatiei in acelasi sediu cu pfa (apartament o camera) iulia_mic iulia_mic Buna ziua, Va rog sa imi scrieti daca pot sa inregistrez sediul social al unei Asociatii (ONG) pe acelasi sediu (adresa) unde deja avem deschis si un PFA (al ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)