avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum aproape 2 ani m-am rasturnat cu un ATV ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum aproape 2 ani m-am rasturnat cu un ATV neinmatriculat si ...

Acum aproape 2 ani m-am rasturnat cu un ATV neinmatriculat si cu alcolemie de 2.15 in sange, nu am intrat in nimeni si nu am distrus nimic, sunt chemat in judecata pentru cele 2 fapte, in curand ma voi prezenta pentru prima oara la tribunal si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Imi pot primi permisul inapoi? Va fi anulat? Amenda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:36, 8 Aprilie 2023
Puteti sa va asteptati sa fiti si condamnat, fie si cu suspendare, caz in care permisul va fi anulat.
In urma evenimentului in sarcina dv exista 2 acuzatii conducere vehicul neinmatriculat si sub influenta alcoolului -fapte sub incidenta penala-elemente care pot determina instanta d ejudecata sa dispuna hotarare de condamnare care automat atrage anulare permis conducere+sanctiuni complementare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla dacă provoci un accident sub influența alcoolului? Andrei135246 Andrei135246 Am facut un acident, sub influenta alcoolului, 1,05 in sange nu stiu cat a iesit. Si persoana cealalta are clavicula rupta, vatamare corporala. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere antonioli_yo antonioli_yo Buna Ziua numele meu este Alexandru am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Am permisul de conducere suspendat din 2009, pentru faptele;Conducere cu ... (vezi toată discuția)