avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.In spate cu 14 ani am construit împreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.In spate cu 14 ani am construit împreuna cu socrii ...

Buna ziua.In spate cu 14 ani am construit împreuna cu socrii o casa,terenul fiind al socrilor,noi am avut 60000lei iar ei 110000.Au intabulat acum casa pe ei și vor sa facem acte cu ei cu clauza de întreținere.Ce contract ar trebui făcut:contract de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere sau donație?Stiu ca in caz de donație eu nu am nimic,doar soțul atât timp cât am investit amândoi in casa.Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Acte casa pentru copii minori jenycuta30 jenycuta30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Socrii mei vor sa faca acte celor 2 copii ai mei de 11 si respectiv 2,5 ani. Casa pentru care vor sa faca ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Un apartament donat de mama fiului se poate ulterior trece si pe numele sotiei? foxyvanila foxyvanila daca soacra a donat apartamentul fiului ei fara a trece in acte si nora se mai poate face ceva ca nora sa apara ulterior pe contract sau carte funciara astfel ... (vezi toată discuția)