avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Din greseala s-au intentie a inchis apa la casa; ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Din greseala s-au intentie a inchis apa la casa; Buna ziua, Avem ...

Din greseala s-au intentie a inchis apa la casa;
Buna ziua, Avem o casa particulara intr-un cartier si nu suntem membri la o asociatie facuta fantoma, de ce spun fantoma, pt ca nu exista condomeniu, insa a inventat cu conducta de apa ca nu au predat-o la institutia publica din zona, si asa au infiintat asociatia, unde ne-au indrodus fara acordul nostru si am reusit de doi ani prin hotarare judecatoreasca sa ne scoata definitiv din listele de plata etc. Am inteles ca nimeni nu are voi sa inchida apa la o casa indiferent care o fi aceia fara o hotarare judecatoresca. Ce se poate face in acest caz care mi-a inchis apa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 8 Aprilie 2023
Sa scrieti repede primaria dv si la ANRSC petitii@anrsc.ro si la ANPC vedeti adresa in functie de judet.
Sunati si la politie si vor veni probabil cei de la politia locala cu cineva din primarie si mai iau si o amenda.
Asa au patit niste rude de ale mele la bloc plecate in concediu.
Au venit si vecii hotarasera ei sa faca contorizare pe casa scarii cu intrare in fiecare apartament.
A reclamat si au luat amenda si ei inca au apa prin tevile verticale de exista inainte fara sa gaureasac apartamentul.
Multumesc frumos! am trimis.
Am inteles ca nimeni nu are voi sa inchida apa la o casa indiferent care o fi aceia

Furnizorul de utilitati are competenta sa dispuna sistarea provizorie a furnizarii apei in anumite situatii-contractual asumate de catre parti
Contactati furnizorul de apa in vederea racordarii individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorizare separată maxmaverick maxmaverick Bună, vă solicit suportul în următoarea situație. Suntem o asociație de proprietari dintr-un ansamblu rezidențial. Datorită lipsurilor lăsate de ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala de apartament popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat in septembrie 2011 un apartament intr-un bloc care nu era bransat la reteaua de gaze Eon. Apartamentul meu este la ultimul etaj al ... (vezi toată discuția)
Izolati tevi verticale nastase.cris nastase.cris Sunt debranşat de la căldură. Am centrală de apartament. Sunt obligat să plătesc energia conductelor care trec prin apartament, ele fiind izolate?” ... (vezi toată discuția)