avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua
Am o executare silita din 05.04.2018 la o firma de recuperare actiune printrun executor judecatoresc . De atunci nu sa facut nimic , in data de 07.04 2023 am primit o alta executare silita la acelasi dosar din 05.04.2018 .
Ba mai mult mi sa pus sechestru pe masina sotiei care nare nici o legatura cu imprumutul ne fiind coimprumutant si pe masina ficei pentru ca sunt trecut pe certificatul de inmatriculare ca utilizator
Nu sa prescris datoria ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:12, 8 Aprilie 2023
Prescripția nu operează din oficiu, ci trebuie invocată de partea interesată, la instanța de judectă, prin acțiunea numită contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

in cat timp o datorie poate fi prescrisa? nelutza nelutza Buna ziua In cat timp o datorie poate fi prescrisa? In anul 2015 am facut un credit de nevoi personale la BT in valoare de 16.000 de lei . Dupa 6 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit neplatit din 2007 radianachim radianachim in anul 2005 am incheiat un contract pentru un card de credit la eurolline in valoare de2000 ron ,din anul 2007 am intrat in inposibilitate de plata ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa prescriere ietam ietam Daca ai avut un imprumut la o institutie bancara, iar prima restanta s-a inregistrat pe 16.05.2009, executorul judecatoresc mai putea obtine executarea silita ... (vezi toată discuția)