avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare imobil Suntem doi frați după decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare imobil Suntem doi frați după decesul părinților ...

Vânzare imobil
Suntem doi frați după decesul părinților am deschis masa succesorala,am devenit coproprietar,ai imobilului,recent am găsit un cumpărător,urmează sa stabilim la notar când semnam ptr vânzare,fratele meu a deschis un cont pe numele lui unde sa se vireze banii apoi ulterior el sa îmi facă transfer bancar în contul meu.intrebarea mea este dacă semnez ptr vânzare și el după nu mai vrea sa îmi vireze partea mea eu ce pot face,notarul ia zis ca trebuie sa se vireze de catre cumparator intr-un singur cont bancar,insa mi-e teama ca odata ce banii ajung la el iar eu semnez actul de vanzare sa nu imi dea partea care mi se cuvine.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 18:36, 8 Aprilie 2023
Două conturi,fiecare vânzător încasează partea lui în contul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare pret imobil Sitar24 Sitar24 Buna ziua, Daca pretul unui imobil care se vinde va fi achitat de catre cumparator in contul unuia dintre coproprietarii ce vand acel imobil, cand anume se ... (vezi toată discuția)
Obtinerea sumei pret apartament din credit bancar prima casa de catre vanzator liliana.suciu liliana.suciu Daca eu sunt vanzatorul unui apartament care urmeaza sa fie achitat din creditul bancar „prima casa-cu avans 5%” primit de cumparator de la banca ,dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma intereseaza daca in momentul cand doresc sa cumpar ... milena2020 milena2020 Buna ziua Ma intereseaza daca in momentul cand doresc sa cumpar un apartament sunt restrictionata la a i da doar 10000 euro vanzatorului in mana si restul prin ... (vezi toată discuția)