avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediu de odihnă în învățământul primar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediu de odihnă în învățământul primar

Concediu de odihnă în învățământul primar
Cel mai recent răspuns: simoadi , utilizator 14:28, 18 Aprilie 2023
Personalul didactic de predare din invatamantul preuniversitar beneficiaza de dreptul la concediu de odihna anual cu plata, cu o durata de 62 de zile lucratoare, in perioada vacantelor scolare.

Perioadele de efectuare a concediului de odihna pentru fiecare cadru didactic din invatamantul preuniversitar se stabilesc de consiliul de administratie al unitatii de invatamant, in functie de interesul invatamantului si al celui in cauza, astfel incat concediul de odihna sa fie efectuat integral in anul scolar respectiv, cu asigurarea personalului didactic de predare necesar pentru organizarea si desfasurarea examenelor nationale. Perioadele de efectuare a concediului de odihna pentru fiecare cadru didactic din invatamantul preuniversitar se inregistreaza obligatoriu in programul EduSal.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! o intrebare, imi pot lua concediu de odihna ca profesor ... Roxana Borcanescu Roxana Borcanescu Buna ziua! O intrebare, imi pot lua concediu de odihna ca profesor in afara perioadelor in care elevii sunt in vacanta? Daca da, in ce conditii? Iar daca ... (vezi toată discuția)
Concediul legal in invatamant?... ViorelaAbrudan ViorelaAbrudan Buna ziua, sunt cadru didactic la o scoala, din cate stiu legea prevede 62 zile lucratoare pe an scolar. Pana la terminarea cursurilor s-au efectuat 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu cadru didactic mmarinica mmarinica sunt cadru didactic la o gradinita cu program prelungit, si datorita faptului ca sunt copii in tot cursul anului, exceptie luna august luna de curatenie ... (vezi toată discuția)