Bună ziua .Povestea a început acuma 2 ani când fratele meu a cumpărat un teren intravilan pentru mine.Acuma 2 ani am văzut un teren pe un saite la vânzare și mam dus să-l vad.Cand am ajuns acolo am văzut ca pe drumul care făcea acesul cu terenu era o poarta și am cerut explicații primăriei ce este cu poarta ca să pot să-l cumpăr.Domnii de la primăriei de la urbanism au dat soluția ca este drum de aces de.... și iau dat și nume ca strada intabulata în cartea funciara.Intre timp fratele meu mia făcut act de donatie ca să nu mai apară el ca oricum el îl cumpărase pentru mine.Eu între timp am înregistrat terenul la financiar pe numele meu s-i la agricol și mam dus la Primărie sa mi se eliberează un certificat de urbanism pentru ridicarea unei construcții din lemn. Acuma domnii de la urbanism miau dat soluție ca drumul este blocat de 2 terenuri și nu se poate face nimic pana când puz nu este gata.Ideia este ca acuma câteva luni la un vecin prieten cu primarul care avea o casa deja construita ia dat voie sa se pună în regula .Vas ruga sa ma îndrumați corect ce a-și putea face legal ?