avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Locuiesc intSenzor gazer-un bloc unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Locuiesc intSenzor gazer-un bloc unde incalzirea este mixta (la ...

Buna ziua.
Locuiesc intr-un bloc unde incalzirea este mixta (la reteaua radet si cu centrale termice)
Eu am centrala pe gaz .Am montat in bucatarie senzor de gaze ,iar pe scara la contorul propriu de gaze electrovalva.
Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa mai montez un senzor de gaze
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 21:21, 18 Aprilie 2023
da
Daca in afara conductei de gaz pentru necesarul dvs. nu mai aveti vreo alta conducta de gaz care doar trece prin proprietatea dvs. nu sunteti obligata sa mai montati vreun alt senzor.
Daca teava de gaz a blocului traverseaza apartamentul dvs, da, mai trebuie un senzor si pentru aia.
Nu mai aveti nevoie dv, dar trebuie sa participatii la costul senzorilor care se pun pe teava de gaz care inteleg ca este amplasata pe casa scarii unde ati spus ca aveti contorul si electrovalva.
Pe scurt ar trebui sa se mai aplaseze niste senzori la fiecare etaj care daca ar detecta scapari pe teava de gaz sa intrerupa de jos(intrarea in bloc) tot gazul care intra pe teava mare.
Adica toti proprietarii blocului platesc acest cost.

Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare gaze / senzori si electrovalva mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Ma confrunt cu o problema la nivel de asociatie de prorietari. Verificarea la conducta de gaze trebuie facuta dar trebuie sa existe senzori si ... (vezi toată discuția)
Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)
Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)