Vreau sa inchei un contract pe o camera din apartamentul unei rude, am citit pe forum si am inteles ca acest contract nu trebuie facut in fata notarului (nortarul imi cere 1.7mil) vreau sa stiu:
1)ce trebuie trecut in contract pentru a nu fi obligat sa pun utilitatile (gaze,electricitate ) pe persoana juridica, eu nu vreau sa deduc aceste keltuieli vreau doar sa ramana pe persoana fizica (pe numele rudei mele) si sa nu fie probleme cu legea :)
2)daca lucrez doar cu firme (le vand produse) imi trebuie obligatoriu casa de marcat?
3)unde aflu mai multe informatii despre normele sanitare,pompieri etc...pe care trebuie sa le respect (stingatoare de incediu etc)
1)daca contractul de comodat nu este legalizat la notar nu iti poti deconta cheltuielile pe firma.( insa din cate stiu eu daca acea camera este sediul social al firmei trebuie sa ai contract cu raja,electrica.romtelecom,etc)
2) daca ai activitate de vanzare cu amanuntul ai nevoie de casa de marcat.
3) daca dai pe google norme p.s.i si protectia muncii sigur gasesti daca nu le gasesti ti le trimit eu pe mail
Intrebare.
ct dan
locuiesc in navodari in zona de est.aici la etajele 2,3,4.nu ajunge apa rece.cei de la ecoterm dau vina pe cei de la raja ca nu da presiune pentru ca au tevile ... (vezi toată discuția)