avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt reprezentanta unei firme de imbracaminte. Cum ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt reprezentanta unei firme de imbracaminte. Cum rezolv problema concurentei neloiale?

Sunt reprezentanta unei firme de haine intr-un oras mic. Cu furnizorul am un contract de exclusivitate.E ok! In oras e un comerciant care isi procura aceiasi marfa prin diferite cai, nestiute de mine dar sigur, nu de la furnizor direct.E posibil sa cumpere marfa de la alte reprezentante din diferite orase.Cumparand marfa multa , chiar daca la amanuntul , sa i se faca reduceri . Acest comerciant practica un comert " de piata" ( cat dai? e al tau!!!)."Concurenta " a avut o taraba de blugi in piata (etnia -rom ). Acum detine un magazin in centrul orasului.Acte de provenienta a marfii??? Nu sunt !!!!! Etichetele producatorului sunt luate de pe haine .Produsele sunt sigur ale furnizorului meu.Chiar daca nu castiga mai nimic acum , stie ca eliminandu-ma de pe piata .va castiga ulterior. Nu stiu ce sa fac!!!!!!!!!!!!Dati-mi un sfat , va rog!!!!!!!!:((
Cel mai recent răspuns: ion-alin , utilizator 21:28, 25 Ianuarie 2010
..din ce prezentati cred ca acest concurent al dumneavoastra are alte activitati din care castigurile sunt mult mai mari ( camatarie ) , dar dorind totusi sa aiba o activitate comerciala ...isi permite sa mearga la limita de existenta ...!!!
...traind in ...Romania , normal ca cei de la Garda Financiara ...nu se pun rau cu ...,,baiatul bun "" care le umple portbagajul si conturile !!!!
..Incercati totusi sa discutati cu furnizorul dumneavoastra si sa-i cereti explicatie , chiar sa-l invitati la fata locului ....si sa-i spuneti despre ce este vorba , amenintandu- l ca renuntati la contractul cu el ..!!!!
SUCCES !!!!
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
ion-alin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa le vin de hac!!!!!!! mariana0709 mariana0709 Sunt reprezentanta unei firme de haine intr-un oras mic. Cu furnizorul am un contract de exclusivitate.E ok! In oras e un comerciant care isi procura aceiasi ... (vezi toată discuția)
Drepturile locatarilor incalcate de primarie mihai80ivan mihai80ivan Postez acest subiect in speranta sa primesc o solutionare legala. Locuiesc untr-un oras relativ mic, la poalele masivului Fagaras. Pe una din strazile ... (vezi toată discuția)
Amenda protectia consumatorului pentru eticheta necorespunzatoare a producatorului eok11 eok11 Fac comert cu haine. Am certificat si factura de la producator. Protectia Consumatorului a luat o proba, le-a trimis la un laborator si m-a amendat ca nu ... (vezi toată discuția)