avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Functionar public si evaluator: licitator in mod ...
Discuție deschisă în Executare silită

Functionar public si evaluator: licitator in mod constant la executari silite

Buna ziua,
Un functionar public care lucreaza la SPIT ca si inspector si este si evaluator autorizat are voie sa participe ca si licitator la licitatii de executari silite in mod constant?
Cel mai recent răspuns: gabrielaturism , utilizator 17:10, 5 Mai 2023
SPIT: Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, si mai nou persoana evacueaza oameni batrani dintr-un apartament din Constanta. Statutul functionarului public ce zice relativ la incompatibilitati?
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
gabrielaturism, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - licitatie adjudecare imobil naepot naepot Buna ziua, As dori sa stiu daca la licitatia de vanzare a unui imobil, ca urmare a executarii silite, trebuie/poate sa fie prezent si debitorul. Multumesc. (vezi toată discuția)
Refuz declarare adjudecatar Ofof Ofof Buna ziua Vin cu o alta situatie care mi sa intamplat astazi:) Lictatie publica de vanzare a unui imobil. Pretul de incepere al licitatiei la acest ... (vezi toată discuția)
Participare frate coproprietar la licitatie produsa de executarea silita moreoptions moreoptions buna ziua, cota mea parte dintr-un apartament mostenit este scoasa la licitatie de catre banca. poate fratele meu care detine si el o cota parte ... (vezi toată discuția)