avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am 2 băieți căsătoriți și plecați în Anglia, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am 2 băieți căsătoriți și plecați în Anglia, unul din2012,anul ...

Am 2 băieți căsătoriți și plecați în Anglia, unul din2012,anul trecut și-a cumpărat casă,celălalt stă la casă (cum este la noi prin ANL).În fiecare an trebuie să-mi trimeata copii:contracte de pe actul de casă (sau închiriere),adeverințe de la locurile de muncă, adeverințe de la copii de la școală. Ei când s-au căsătorit și-au făcut CI pe adresa mea.Copii nu mai vin în țară. Cum pot scăpa să nu mai trebuiască să-mi trimiată acte.(Au carnete de șoferi în care sunt trecute adresele lor de domiciliu,acesta este actul lor de identitate) Cum să procedez. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Eliberare cip calindan2013 calindan2013 Buna ziua, Locuiesc in Cluj-Napoca si am nevoie sa imi fac o carte de identitate provizorie, deoarece nu detin actele necesare pt imobilul in care locuiesc. ... (vezi toată discuția)