avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare CIP
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare CIP

Buna ziua,

Locuiesc in Cluj-Napoca si am nevoie sa imi fac o carte de identitate provizorie, deoarece nu detin actele necesare pt imobilul in care locuiesc. Problema e ca nu am nici certificat de nastere, de deces, de casatorie sau alte acte similare prin care as putea sa-mi demonstrez identitatea. Ce se poate face? Chiar am nevoie de buletin.

Nu am nici una dintre acestea:

- documentele pe care solicitantul le poate prezenta, din categoria celor cu care, potrivit legii, se poate face dovada numelui de familie si a prenumelui, a datei de nastere, a starii civile, a cetateniei române, a adresei de domiciliu / adresei de resedinta, original si copie;
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2016
calindan2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:37, 4 August 2016
Daca ati avea certif. de deces sigur nu aveati cum sa mai solicitati un act de identitate. E bine sa gasiti un act cu poza, gen cartea de alegator, diploma de studii, carnet de conducere, livret militar, carnet de studii, orice care sa va ajute la identificare. daca vreti gasiti un act prin casa. Asta ca sa mearga treaba mai repede si sa nu fiti nevoit ca un politist sa vina sa va certifice identitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut portofelul impreuna cu buletinul si cardul de. sanatate Florin251 Florin251 Buna seara, am pierdut buletinul si cardul de sanatate , care sunt pasii pentru a le face din nou? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum imi pot schimba numele de familie ? gtotheg gtotheg In ziua in care implinesc 18 ani pot sa depun cerere sa imi schimb numele de familie? precizez ca de fiecare data imi este pocit numele si ma deranjeaza ... ... (vezi toată discuția)