avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am pierdut portofelul impreuna cu buletinul si cardul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am pierdut portofelul impreuna cu buletinul si cardul de. Sanatate

Buna seara, am pierdut buletinul si cardul de sanatate , care sunt pasii pentru a le face din nou?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:26, 17 Decembrie 2017
Mai asteptati 15 zile, poate apar. Daca nu mergeti la evidenta persoanelor si solicitati o carte provizorie (sa aveti un act cu poza>diploma de studii, permis de conducere, livretul militar, carnet de studii, carnet de serviciu,etc.) pe baza careia veti solicita actul de identitate si mai apoi cardul de sanatate. Dac aveti norocul sa fiti nascut in aceeasi localitate veti putea solicita direct actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)
Eliberare cip calindan2013 calindan2013 Buna ziua, Locuiesc in Cluj-Napoca si am nevoie sa imi fac o carte de identitate provizorie, deoarece nu detin actele necesare pt imobilul in care locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Buletin si certificat de nastere pierdut andrei1111 andrei1111 Am nevoie de ajutor si de niste sfaturi .Acum cateva zile mi sa furat portofelul in care aveam si certificatul de nastere si buletinul. Cum pot sa le refac ? ... (vezi toată discuția)