avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin si certificat de nastere pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin si certificat de nastere pierdut

Am nevoie de ajutor si de niste sfaturi .Acum cateva zile mi sa furat portofelul in care aveam si certificatul de nastere si buletinul. Cum pot sa le refac ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:28, 11 Noiembrie 2015
Pentru inceput veti merge la serv.de evidenta a persoanelor si daca locul dvs. de domiciliu nu corespunde cu cel de nastere veti solicita eliberarea unei carti de identitate provizorie. Pe baza acesteia veti solicita la starea civila certif.de nastere, dupa care va veti intoarce la evidenta pentru a solicita cartea de identitate. Pentru cartea provizorie mergeti la ghiseu cu un act cu poza(permis de conducere, livret militar, cartea de alegator, etc), taxa de 6 lei si dovada adresei de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut acte de identiutate MadalinaElena97 MadalinaElena97 Bună ziua... Recent mi s-a furat geanta în care aveam portofelul cu certificatul de naștere.. și buletinul ( de 14 ani ) .. Și încă nu îl făcusem pe ... (vezi toată discuția)
Am pierdut certificat si buletin mleca85 mleca85 Am nevoie de ajutor si de niste sfaturi. Nascut in Arad cu domiciliul in Valcea acum cateva zile mi sa furat portofelul in care aveam si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)