avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... bună seara, am facut o asigurare rca în vederea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

bună seara, am facut o asigurare rca în vederea înmatriculării ...

bună seara am facut o asigurare rca în vederea înmatriculării dar încă nu îmi apare pe internet . de ce? apare a doua zi ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:35, 14 Aprilie 2023
Valabilitatea politei RCA poate fi verificata online introducand numărul auto
De regula, datele apar in sistem la maxim 5 zile după incheierea politei. de asigurare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier rouasa rouasa Buna seara! Am fost lovita de un autoturism si am dubla fractura de glezna, am fost operata, iar in spital am fost vizitata de politistii de la politia ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca gabonee gabonee Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns referitor la o situatie cu care ma confrunt, am achizitionat la inmatriculare o asigurare rca auto, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - problema nemaintalnita Laura2285 Laura2285 Buna seara, In anul 2011, am provocat un accident minor de circulatie, ne-am dus la politie, am recunoscut vina, avand RCA valabil si am primit o ... (vezi toată discuția)