avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare registru de evidenta fiscala la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare registru de evidenta fiscala la pfa

Salut, la un pfa din ce stiu cas e deductibil, dar acesta se face singur in declarația unica, întrebarea mea daca il trec in registru de evidenta fiscală ca cheltuieli deductibile integral? sau nu il trec deloc
sau acesta se trece in registrul de incasari si plati?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stefan5747 , utilizator 22:56, 15 Aprilie 2023
Nu îl treceti la totalul cheltuielilor deductibile integral.

george-neagu a scris:

Nu îl treceti la totalul cheltuielilor deductibile integral.

deci ar trebuii sa il scad din venitul brut si sa scriu la venite impozabile scăderea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real - plata cas si cass se trece in registrul de incasari si plati? DianaGherea DianaGherea Sunt PFA in sistem real. Nu am angajati. Plata CAS SI CASS se trece in registrul de incasari si plati? Plata CAS este cheltuiala deductibila? Dar plata CASS ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat, cheltuieli permise pentru un pfa suspendat adirina adirina Buna ziua, Am un PFA suspendat pentru ca am nascut si sunt in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani. Cheltuielile mele cu PFA-ul se reduceau in mare ... (vezi toată discuția)