Au trecut 6 ani de la pronuntarea divortului la judecatorie si nu am facut partaj. Nu avem bunuri imobile cumparate in timpul casatoriei. Detin numai eu bunuri imobile intabulate dobandite inaintea casatoriei. Avem 1 copil impreuna pentru care platesc pensie alimentara. Doresc sa fac partajul bunurilor cumparate in casa in timpul casatoriei. Fosta sotie nu doreste nicio intelegere notariala.
Intrebarea mea este daca bunurile din casa ( televizor , frigider , mobila , parchet , faianta , etc ) cumparate acum 10-15 ani in timpul casatoriei mai valoareaza la fel ca in ziua in care le-am achizitionat. Sau manopera ( la negru ) pentru pus gresia si faianta din casa.
1) La ce pret vor fi evaluate acestea la partaj ?
2 ) Ce taxe voi plati eu la stat cand voi deschide procesul de partaj ? Dar fosta ?
Multumesc pentru raspuns.
Stiti cumva cum se calculeaza valoarea obiectelor cumparate impreuna in casa avand in vedere ca dupa 6 ani au o uzura .
Ce taxe voi plati eu la stat cand voi deschide procesul de partaj ? Dar fosta ?
Doresc sa fac partajul bunurilor cumparate in casa in timpul casatoriei. Fosta sotie nu doreste nicio intelegere notariala.
in casa cui ?
in ce priveste dreptul de creanta, dreptul la actiune e prescris
daca aveti bunuri de impartit frigider etc, le puteti imparti in natura.
Partaj dupa divort
BCF
Buna ziua
Acum o luna am divortat pe cale amiabila, la starea civila. Acum intampin probleme cu privire la separarea de fostul meu sot.
Inainte de casatorie ... (vezi toată discuția)
Partaj
valentina78m
In cazul in care cuplul are 2 apartamente utilate fiecare cu mobila ,frigider , aragaz, televizor … in urma divortului cum se procedeza ?
Apartamentul ... (vezi toată discuția)