avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hristos a înviat ! Doresc si eu niște răspunsuri .. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hristos a înviat ! Doresc si eu niște răspunsuri .. dacă ...

Hristos a înviat ! Doresc si eu niște răspunsuri .. dacă in timpul unui proces penal cineva a avut un judecator care la rândul sau a avansat la Curtea de Apel, iar după câteva luni, la o contestație de verificare a măsurii preventive se prezinta același judecător unde eventual o respinge, se considera nulitate absoluta ? Nu cumva trebuia ca acest domn judecător sa se abțină ? multumesc !

Alte discuții în legătură

Arestare ciurli_si_burli ciurli_si_burli HRISTOS A INVIAT! Este posibil ca judecatorul de drepturi de libertati de la Curtea de Apel sa nu dea o Incheire la o contestatie facuta de DIICOT? In ce ... (vezi toată discuția)
Prelungirea arestarii preventive mariuscostel mariuscostel Prelungirea arestarii preventive,in cursul cercetarii judecatoresti,in lipsa dosarului cauzei,este una legala?Poate fi invocata nulitatea absoluta,prevazuta de ... (vezi toată discuția)
Tipul de aparare ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rugam frumos sa ne ajutati si sa ne dati un raspuns pentru a intelege intr-un proces civil, - cand apărările formulate în ... (vezi toată discuția)