avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am fost umilita la spital de medicul primar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am fost umilita la spital de medicul primar pe motiv ...

Buna ziua!

Am fost umilita la spital de medicul primar pe motiv ca nu ofer spaga.De ceva timp insotesc o ruda bonlava la spital pentru analize, interpretare analize,internari, etc.E vorba de o ruda singura, bonlava, usor retardat, care necesita supraveghere .Am fost de nenumarate ori la spital cu el, a fost internat de multe ori incepand din 2018 pana in 2020 .Cand a inceput pandemia a facut tratament ambulator pana in prezent.Acum o saptamana am fost la spital la acelas medic pentru control.Cand am ajuns dimineata la spital la 7,45 am asteptat sa i se faca analizele si dupa am mai asteptat inca 5 ore pentru rezultate si interpretare de catre medic.Acest medica venit in cabinet si a inceput sa rada de noi ,asa cu priviri jicnitoare, desi i-am cumparat un ghiveci cu flori de fiecare data cat si acum nu parea interesata.Dupa ce mi-a citit analizele mi-a spus ca nu sunt bune si ca trebuie sa repete din nou dar sa caut alt medic.Nu avem bani sa-i dam, el are pensie de boala iar eu il sustin cu plata medicamentelor, hrana, utilitati, etc,Acum nu stiu incotro sa o iau si unde sa ma mai duc cu el pentru ca toti medici din spitale vor cadouri scumpe, bani, etc iar noi nu putem face fata.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Mikiro24 , utilizator 01:17, 20 Aprilie 2023
De ce nu sesizati Colegiul medicilor sau Ministerul Sanatatii ?
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu o adresa, Nr telefon, email la institutiile mentionate de dvs mai jos?
Am o alta nelamurire ,dece guvernul a marit considerabil de mult salariile medicilor dar fara sa ia nicio masura de protectie fata de pacienti?
Dece in spitalele de stat, clinici medicale,cabinete,nu sunt lipite afise care sa mentioneze faptul ca darea si luarea de mita sunt interzise si constituie infractiune?
Poate pacientii care stau cu plicurile doldora de bani gata sa le ofere medicilor s-ar disciplina.
Cred ca daca nu s-ar mai oferi spagi in spitalele de stat nu cred ca ar mai fi medicii multi si nici asa de multe facultati de medicina care sa ofere pe banda absolventi de medicina.
Actul medical a ajuns de vanzare in spitalele de stat din Romania,asigurarea medicala nu are valoare in fata medicilor flamanzi.Oare dece medicii din spitalele de stat din strainatate sunt mai civilizati fata de pacienti, de spaga nu se pune in discutie asa ceva, dece la altii se poate si la noi nu se poate?
Cornel Vasile a scris:

De ce nu sesizati Colegiul medicilor sau Ministerul Sanatatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul medical romanesc west point west point Cred ca ar fi utila o dezbatere pe forum despre sistemul medical romanesc,mai ales in prisma \"celebrului\" caz care a facut valva zilele astea,si anume a ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru neplata datoriilor pentru intretinere liliana_c liliana_c Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie:o persoana bonlava psihic(schizofrenie) ,proprietara unui apartament cu o camera, cu un venit(pensie) ... (vezi toată discuția)
Medic de familie agresiv verbal. unde fac reclamație? Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua! Saptamana trecuta joi am fost la medicul de familie cu o ruda care are un handicap psihic moderat permanent,dar pe langa aceasta boala in urma cu ... (vezi toată discuția)