Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu o adresa, Nr telefon, email la institutiile mentionate de dvs mai jos?
Am o alta nelamurire ,dece guvernul a marit considerabil de mult salariile medicilor dar fara sa ia nicio masura de protectie fata de pacienti?
Dece in spitalele de stat, clinici medicale,cabinete,nu sunt lipite afise care sa mentioneze faptul ca darea si luarea de mita sunt interzise si constituie infractiune?
Poate pacientii care stau cu plicurile doldora de bani gata sa le ofere medicilor s-ar disciplina.
Cred ca daca nu s-ar mai oferi spagi in spitalele de stat nu cred ca ar mai fi medicii multi si nici asa de multe facultati de medicina care sa ofere pe banda absolventi de medicina.
Actul medical a ajuns de vanzare in spitalele de stat din Romania,asigurarea medicala nu are valoare in fata medicilor flamanzi.Oare dece medicii din spitalele de stat din strainatate sunt mai civilizati fata de pacienti, de spaga nu se pune in discutie asa ceva, dece la altii se poate si la noi nu se poate?
Cornel Vasile a scris:
De ce nu sesizati Colegiul medicilor sau Ministerul Sanatatii ?