avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cotă-parte din concesiune cimitir: În ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cotă-parte din concesiune cimitir: În actul de concesiune ...

Succesiune cotă-parte din concesiune cimitir:
În actul de concesiune pe perioadă nelimitată sunt 3 persoane : 2 in viață și 1 decedat. Cel decedat era cetățean american decedat în România.Nu a avut moștenitori și nici bunuri în proprietate.
Am mers la notar și ni s-a spus că trebuie să facem dovada că nu a avut moștenitori in SUA și România, acțiune imposibilă.Avem în schimb 2 martori care l- au cunoscut îndeaproape pe decedat . Ce putem face pentru transmiterea cotei celui decedat către ceilalți doi concesionari ? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)
Probleme concesiune loc de veci sch sch Va rog sa-mi clarificati: 1.se poate, oficial, \"transmite\" concesiunea loc de veci pe termen nelimitat, unei persoane neinrudite? Se face prin act donare ... (vezi toată discuția)
Succesiune Seby74 Seby74 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema. Bunicul meu a decedat acum multi ani. In urma lui a fost facuta succesiunea pentru o suprafata de teren de ... (vezi toată discuția)