avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hristos a înviat,bună ziua,am o întrebare despre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hristos a înviat,bună ziua,am o întrebare despre vechimea ...

Hristos a înviat,bună ziua,am o întrebare despre vechimea în munca.Ca sa dovedesc vechimea din cartea se munca,trebuie o adeverință de la fostele locuri de munca.Am cerut de la ultimul loc de muncă și mi s a răspuns că arhiva a fost inundată ,in cazul acesta eu pierd cei 15ani care i am lucrat acolo?Ii am pe cartea de muncă și un spor de 15%.Unde mă pot adresa cu aceasta vechime? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 18 Aprilie 2023
Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare rita999 rita999 Buna ziua. Care este vechimea minima pentru pensionare și dacă firmele unde am mai lucrat după 2010 s au desființat, cum pot afla ce vechime am? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Adeverință vechime in munca de la petrochimie adresa mulțumesc bebemarica53@yahoo.it bebemarica53@yahoo.it Am lucrat la petrochimie și vreau să aflu adresa de unde pot sa optin adeverință vechime pt pensie merci (vezi toată discuția)
Mai multe locuri de munca dar acelasi sector de activitate PAMFIL CAMELIA PAMFIL CAMELIA Sunt asistenta medicala si am lucrat in Peris, Buzau si Constanta. Trebuie sa aduc adeverinta de la toate trei locurile de munca sau ultimul angajator poate ... (vezi toată discuția)