avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am cumparat o hala intr-o incinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am cumparat o hala intr-o incinta industriala care ...

Buna seara.
Am cumparat o hala intr-o incinta industriala care are doua usi de acces.

Usa principala:
Accesul in hala se realizeaza prin aceasta usa, care este pozitionata la un drum de acces.

Cealalata usa:
Cand am cumparat, acea usa dadea in terenul celui care detine incinta.
Ulterior, acel teren a fost cumparat de cel cate mi-a vandut hala. In urma unor discutii, acesta mi-a blocat accesul.
Mentionez ca usa aceea exista de 20 ani , si este prinsa in dezmembrare ( hala a fost mai mare), este prinsa in releveu, chiar si in raportul de evaluare facut inainte de a cumpara eu hala.

Are noul proprietar al terenului de langa hala mea dreptul de a-mi bloca accesul, si posibilitatea de a folosi aceasta usa ?
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
Niku85, utilizator

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui teren din circuitul agricol in situatia in care drumul de servitute este tot in circuitul agricol si are un alt proprietar mareleurs09 mareleurs09 In 2009 am cumparat un teren intravilan rezultat dintr-o dezmembrare. Acest teren are destinatie agricola. Anul trecut fostul proprietar a vandut si cel de-al ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)
Folosirea drumului de acces Loredana m Loredana m Intampin urmatoarea poblema. Am cumparat un teren in linie cu alte 7 loturi. Fiecare dintre noi a lasat din terenul lui 6 m latime pentru drumul de acces la ... (vezi toată discuția)