avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul intretinere la o asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul intretinere la o asociatie de locatari

O familie are 3 copii in virsta de 8 ani, 3 ani si 1 an. Presedinta asociatiei de locatari doreste sa treaca 5 persoane la calculul intretinerii. Pina la ce virsta sunt scutiti copii de la plata intretinerii? Ce lege reglementeaza aceasta situatie?pina la
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
Mircea Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 20 Aprilie 2023
Nici o lege nu reglementeaza scutirea de care vorbiti dvs.
Legea nr 196/2018 nu prevede facilitatea scutirii de la plata obligatii de intretinere lunara minori
A existat dispozitie care a operat 11 luni care prevedea posibilitatea scutirii de la plata cote lunare intretinere minori pana la varsta de 3 ani dar dispozitia a fost abrogata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Sef de scara camiflorentina camiflorentina As dori sa stiu daca conform noi legi 196/2018 exista functia de sef de scara, daca este legala aceasta functie, si inca o intrebare copiii in virsta de pina ... (vezi toată discuția)