avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am trimis prin email, nesemnat, o reclmatie privind ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am trimis prin email, nesemnat, o reclmatie privind judecători ...

Am trimis prin email, nesemnat, o reclmatie privind judecători la dna. Au dat la curtea de apel si acum vreau sa renunț la ea. Ce Argument pot da? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Documente ce se depun la un dosar în contencios administrativ Angajat roman tara gazda Angajat roman tara gazda Am formulat către Inspecția Judiciară o plângere împotriva unui magistrat, procuror DNA, pentru clasarea unui dosar vizând fapte de corupție la nivel de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la ordonanta prim procuror DragosUUU DragosUUU buna ziua, in luna iunie si iulie 2014 am facut doua plangeri impotriva fostei sotii pentru nerespectarea programului de vizitare al copiilor, in sensul ca in ... (vezi toată discuția)
Model plangere penala - camera preliminara senny2007 senny2007 Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de plangere la judecatorul de camera preliminara? Va multumesc, (vezi toată discuția)