avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,Va rog sa ma ajutați cu o situație. Sora ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,Va rog sa ma ajutați cu o situație. Sora mea a avut ...

Buna ziua,Va rog sa ma ajutați cu o situație. Sora mea a avut o problema medicală in timpul serviciului. O durere de masea. Fiind singura la locul de munca a cerut ajutor colegilor si ulterior sefilor. Nu i s-a raspuns de catre nimeni si a luat decizia sa plece cu 2 ore inainte de inchieierea programului. Astăzi a fost chemata la sediul firmei si fara sa ceara cineva o explicație au pus-o sa semneze o cerere de demisie. Ea nu a știut si a semnat. Se mai poate rezolva ceva? Ea in noaptea respectiva a fost de urgenta si i s-a scos măseaua. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 19 Aprilie 2023
Poate contesta in instanta decizia de incetare a ci.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 16.12.2022 am fost la un dentist sa mi ... bancuta66 bancuta66 buna ziua, in data de 16.12.2022 am fost la un dentist sa mi scoata o masea de minte! a inceput sa mi faca in diferite locuri anestezie insa la ultima pe care ... (vezi toată discuția)
Contestatie csaby2011 csaby2011 vreau sa fac o contestatie a decizie de desfacere C.I.M. pentru ca angajatorul ma provocat ca sa semnez demisia (preavizul)in timpul preavizului am fost in ... (vezi toată discuția)
Buna seara. daca ma poate indruma cineva inainte sa consult un ... Bogdanrecu Bogdanrecu Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa consult un avocat asupra problemei pe care o am cu managerul firmei unde lucrez. De ceva timp a inceput ... (vezi toată discuția)