avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca un avocat depune în fata instantei niște ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca un avocat depune în fata instantei niște adeverințe medicale ...

Daca un avocat depune în fata instantei niște adeverințe medicale xeroxate și modificate la ce infracțiune se încadrează și unde trebuie depusa plângerea împotriva ei? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:42, 19 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adeverințele medicale originale trebuie păstrate de titular.
La dosarul cauzei se depun copii xerox autenntificate și semnate în original.
Pe fiecare filă trebuie să scrie în original de mână "conform cu originalul" și semnătura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
La poliție se depune certificatul medical legal original sau ... Ditescu@ Ditescu@ La poliție se depune certificatul medical legal original sau copie (vezi toată discuția)
Adeverinþe de la primãrie ºtampilate cu "conform cu originalul" însã semnate de cãtre unul din adversarii mei ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, am un proces pe rol iar adversarii mei au depus niste copii ale unor certificate de casatorie si adeverinte de la primarie stampilate cu \\"conform ... (vezi toată discuția)