avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Termen legal solicitare stergere din biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Termen legal solicitare stergere din biroul de credit

Buna ziau.
In decembrie anul trecut am apelat la un birou de avocati, care se acupa pe langa multe altele si de stergerea din biroul de credit. In situatia mea am avup probleme cu Unicredit si Axi-card. In ianuarie a inceput procesul, iar in 1 februarie am fost anuntat de catre avocat ca totul este in regula, ca s-au castigat procesele. In data de 25-26 februarie, cei de la Unicredit au disparut din fisa mea de situatii, dar cei de la Axi nici pana in ziua de astazi (19.04.2023). Imi puteti spune care este termenul legal pentru cei de la Axi pentru a dupune cererea de stergere la biroul de credit? Si cand se face actualizarea bazei de date la birul de credit? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Creanță biroul de credit fără notificare corespunzătoare ionut_au ionut_au Bună ziua. Am un credit și un card de credit deschis la CEC Bank. Acum 6 luni de zile, m-am prezentat la o sucursală CEC Bank a orașului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)