avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua As dori sa va intreb referitor la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua As dori sa va intreb referitor la activitatile de voluntariat. ...

Buna ziua
As dori sa va intreb referitor la activitatile de voluntariat.
In anul 2010-2011 am efectuat diferite activitati de voluntariat la o asociatie mica, nu sunt membru in asociatie, doar m-am oferit la organizarea activitatilor pentru a oferi suport cazurilor sociale sau alte activitati.
In acel timp nu lucram, am terminat liceul si inca nu eram inscrisa la facultate.
Acum voi aplica la un job, la care mi s-a spus ca m-ar ajuta sa am o adeverinta ca voluntar din perioada respectiva, ar fi un plus pentru recrutare si s-ar considera experienta in munca.
Cei care se ocupa de asociatie nu au mai eliberat astfel de adeverinte.
Cum ar trebui procedat?
A trecut destul de mult timp si cum mi-ar putea elibera acestia un act doveditor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 20 Aprilie 2023
Activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională și/sau în specialitate, în funcție de tipul activității, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.

Adresati-va asociatiei ..uitati model
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariatul este considerat experienta in domeniu? ContSters129337 ContSters129337 Sunt absolventa a Facultatii de Drept 2014. Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru un post in domeniu dar...cer acte doveditoare ale vechimii în muncă și ... (vezi toată discuția)
Legea voluntarului Anykha Anykha Buna ziua. Detin diploma de inginer in urma studiilor universitare si 11 ani vechime in domeniul de studiu (inginerie). De 2 ani am schimbat domeniul de ... (vezi toată discuția)
Conditie concurs de recrutare functie publica de executie alk alk Mai intai, fiind probabil cel mai nou inregistrat doresc sa salut cu tot respectul cuvenit administratorul si toti membrii Avocatnet.ro ! - Una dintre ... (vezi toată discuția)