avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Primesc card social pentru alimente, daca m-am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Primesc card social pentru alimente, daca m-am pensionat partial ...

Primesc card social pentru alimente, daca m-am pensionat partial anticipat in luna februarie 2023 si am o pensie de 1015 lei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in luna februarie 2023 m-am pensionat anticipat partial, ... elena cailean elena cailean Buna ziua. in luna februarie 2023 m-am pensionat anticipat partial, la varsta de 58 ani si 8 luni, Am primit decizie de pensionare , am primit si prima ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. m-ma pensionat în 16.02 2023. În martie 25 încă ... EnikoRenata EnikoRenata Bună ziua. M-ma pensionat în 16.02 2023. În martie 25 încă figura cu o jumătate de salar. În aprilie numai cu pensia de 1607 lei. Încă nici aiz nu ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o rugăminte. sunt pensionat anticipat și primesc ... EuElena67 EuElena67 Buna seara. Am o rugăminte. Sunt pensionata anticipat și primesc suma de 1667. Am dreptul la card social? Va mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)