avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. in luna februarie 2023 m-am pensionat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. in luna februarie 2023 m-am pensionat anticipat partial, ...

Buna ziua. in luna februarie 2023 m-am pensionat anticipat partial, la varsta de 58 ani si 8 luni, Am primit decizie de pensionare , am primit si prima pensie(cumulat ultimele 3 luni), intrebarea mea este: cand si cum voi primi si ceea ce am platit la pilonul doi si la pilonul 3 trei . Am inteles ca dupa o anumita varsta....voi putea beneficia de ceea ce am platit la aceste doua piloane de pensii. Cum si ce ar trebui sa fac eu mai exact, deparece pensia care o primesc acum este ff mica....1015 lei. multumesc
Cel mai recent răspuns: elena cailean , utilizator 18:04, 20 Aprilie 2023
Buna ziua!
Veti putea beneficia de pensia privata cand veti deveni pensionar la limita de varsta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: conform ultimelor reglementari in vigoare, as dori sa stiu cand pot iesi la pensie la limita de ... (vezi toată discuția)
Pensia privata pilonul 2 irumes irumes Un salariat care a optat pentru pilonul 2 de pensie privata, la momentul cand va indeplini conditiile de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea ... (vezi toată discuția)
Primesc card social pentru alimente, daca m-am pensionat partial ... elena cailean elena cailean Primesc card social pentru alimente, daca m-am pensionat partial anticipat in luna februarie 2023 si am o pensie de 1015 lei? Multumesc (vezi toată discuția)