avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. M-ma pensionat în 16.02 2023. În martie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. M-ma pensionat în 16.02 2023. În martie 25 încă ...

Bună ziua. M-ma pensionat în 16.02 2023. În martie 25 încă figura cu o jumătate de salar. În aprilie numai cu pensia de 1607 lei. Încă nici aiz nu ma primit cardul social pentru alimente. La Casa de Pensii am foat mi s-a spus lista cu eligibili a fost trimisa în iulie către Ministerul Fondurilor unde am figurat și eu. Asa ceva suntem în 31.10.23. Nu se poate legătură cu Ministerul Fondurilor.

Alte discuții în legătură

Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)
Primesc card social pentru alimente, daca m-am pensionat partial ... elena cailean elena cailean Primesc card social pentru alimente, daca m-am pensionat partial anticipat in luna februarie 2023 si am o pensie de 1015 lei? Multumesc (vezi toată discuția)
Cas si iar cas mastera mastera Buna ziua, Am primit de scrisori legate de CAS. Una de la casa de pensii si una de la ANAF. Cea de la casa de pensii spunea ca in baza unei legi, sunt ... (vezi toată discuția)