avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... O persoana cu handicap care are cont sau depozit la o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

O persoana cu handicap care are cont sau depozit la o banca.

O persoana cu handicap care are cont sau depozit la o banca trebuie sa plateasca impozit la stat?
Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:54, 20 Aprilie 2023
Pentru venitul din dobânda automat, la orice persoana, chiar si cea cu certificat de handicap, banca oprește și virează la stat impozitul aferent. Persoana fizica nu mai trebuie sa facă nimic.
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit pe contul pfa - nu s-a retinut impozit de 16% din dobanda Popu Popu Am avut un depozit scadent astazi. Impozitul pe dobanda nu mi-a fost retinut de banca. Fiind PFA la norma de venit trebuie sa declar separat dobanda obtinuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cass/cas va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi ... Talla Talla Buna ziua, CASS/CAS Va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi care este procedura. Referitor la plata CASS pentru 2023. 1. Daca nu ridic ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din dobanzi teodor03 teodor03 Buna ziua. Matusa mea,o femeie simpla de la tara a primit o adresa de la anaf cum ca ar avea venituri din dobanzi,lucru adevarat,are un depozit probabil,doar ... (vezi toată discuția)