avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, La un teren retrocedat pe titlul initial - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, La un teren retrocedat pe titlul initial - hotarare ...

Buna ziua,
La un teren retrocedat pe titlul initial - hotarare judecatoreasca de partajare (1991) apareau niste suprafete ( total 1..98ha) care la masuratorile ulterioare (2002) facute de catre primarie au iesit mai mari (2.41ha)- iar tatal meu a platit impozit pt supraf mai mare, conform masuratorilor din 2002. Primaria chiar a confiscat din teren in urma masuratorilor mai mari ( alta parcela din mostenire). S-a emis un titlu de proprietate cu o supraf totala de 5ha - si cu ceilalti mostenitori, (conform masuratorilor din 2002), insa nu se evidentiaza exact ca tata are 2.41 ha - aceasta supraf apare doar in adeverintele de la Primarie si in extrasul de CF.
1.Pt instrainare ce trebuie sa facem, tinand cont ca titlul sau este la comun cu toti fratii si pe prima hot jud si PV de punere in posesie figureaza cu 1.9ha?
2. La cadastrul facut acum din nou de primarie, suprafetele au iesit iarasi mai mari, cadastrul nu ne-a fost comunicat, am aflat intamplator, si este depasita perioada de contestatii ( banuim ca n-au stiut exact limitele propr), ce se poate face? - diferenta este in jur de 1000mp.

Alte discuții în legătură

Teren confiscat in 2014 vitalsmart vitalsmart Buna ziua! In luna octombrie mi s-a confiscat un teren cu dispozitie de la primarie. Si nu doar mie, la zeci de locuitori. Terenul l-am primit si l-am ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Diferenta de suprafata din titlul de proprietate si adeverinta initiala Adriana68 Adriana68 Din pacate, mi-a revenit mie misiunea sa rectific aceasta problema, dupa o perioada de mai bine de 20 de ani si anume sa fac cadastrul la o casa mostenita de ... (vezi toată discuția)