avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi ...

Buna ziua
Acum un an de zile eu si inca 2 prieteni am fost prinsi consumand canabis ( doresc sa precizez faptul ca mai aveam in posesia noastra un plic de 1 gram )
Astazi am primit o citatie in care aveam specificat acest lucru confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Ce mi se poate intampla in acest moment ?
Ar fi recomandat sa angajez un avocat ?
Cel mai recent răspuns: gnvs , utilizator 22:32, 21 Aprilie 2023
Faptul ca renunta la urmarire penala impotriva dv e un lucru bun . Pe scurt ati scapat de un lucru grav dar nu insemna ca ati scapat de tot. Acuzatia initiala era de detinere posesie sau ce era?
Nu stiu sa va raspund la aceasta intrebare . Nu am mai fost chemat nicaieri din momentul in care ne-au fost luate acele lucruri ( spun luate pentru ca era si un grinder ) Eu nu locuiesc in Romania , eram doar in vacanta iar astazi am primit poza cu citatia
A trebuit sa aflu ce este un grinder pe google.
De data asta ati scapat . La prima abatere se va tine cont insa de trecut asa ca lasati drogurile ca ajungeti la inchisoare sau va distrug viata si va omoara la propriu.
Cum spuneam eu sunt in strainatate este o problema daca o sa trimit un avocat sa ma reprezinte?
Nu e nevoie. este o informare ca se renunta la urmarirea penala.

Alte discuții în legătură

Va rog mult am nevoie de un răspuns .. am fost prins cu un grinder ... Utilizator 2212 Utilizator 2212 Va rog mult am nevoie de un răspuns .. am fost prins cu un grinder cu foarte putina marijuana. Am fost la DIICOT în calitate de martor ,apoi urmând să fiu ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana GabelloBtg GabelloBtg Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de renuntare la urmarire penala- diicot Dany_Daniela Dany_Daniela Buna ziua, Am primit de curand de laDiicot o \"Ordonanta de renuntare la urmarire penala conform art. 318, al. 12. \" \"Aceasta a fost inaintata , spre ... (vezi toată discuția)