avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ridicare masina reziliere leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ridicare masina reziliere leasing

am un SRL am primit o notificare de reziliere a contractelor de leasing pe data de 25.01.2010 care a fost emisa in 15.01.2010, tot pe 25.01.2010 a si venit o firma de recuperare si a ridicat una din masini cealalta fiind in Franta. Intrebare : este vreo posibilitate de a continua contractul cu RCI leasing daca fac toate platile pe care le vor ei?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 08:52, 26 Ianuarie 2010
Platiti tot ce e restant si penalizari si reintrati in posesia masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare masina in leasing de la firma in insolventa adriane1 adriane1 Salut la toata lumea, Am urmatoarea problema: In ianuarie 2010 am cerut deschiderea procedurii de insolventa pentru reorganizarea datoriilor. In acel ... (vezi toată discuția)
Leasing rusu apostu camelia rusu apostu camelia Buna ziua.M-am incurcat in 2008 cu o masina luata de la RCI leasing.In 2010 fiind bugetar nu am mai putut achita ratele motiv pentru care s-a reziliat ... (vezi toată discuția)
Notificare de reziliere societate leasing alexarpad2003 alexarpad2003 Am un contract cu RCI LEASING Romania IFN, am intarziat cu plata unor facturi iar soldul a ajuns la 30.000 RON ( cat 3 rate ). Am primit somatii, am primit ... (vezi toată discuția)