avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ridicare masina reziliere leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ridicare masina reziliere leasing

am un SRL am primit o notificare de reziliere a contractelor de leasing pe data de 25.01.2010 care a fost emisa in 15.01.2010, tot pe 25.01.2010 a si venit o firma de recuperare si a ridicat una din masini cealalta fiind in Franta. Intrebare : este vreo posibilitate de a continua contractul cu RCI leasing daca fac toate platile pe care le vor ei?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 08:52, 26 Ianuarie 2010
Platiti tot ce e restant si penalizari si reintrati in posesia masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare masina in leasing de la firma in insolventa adriane1 adriane1 Salut la toata lumea, Am urmatoarea problema: In ianuarie 2010 am cerut deschiderea procedurii de insolventa pentru reorganizarea datoriilor. In acel ... (vezi toată discuția)
Leasing rusu apostu camelia rusu apostu camelia Buna ziua.M-am incurcat in 2008 cu o masina luata de la RCI leasing.In 2010 fiind bugetar nu am mai putut achita ratele motiv pentru care s-a reziliat ... (vezi toată discuția)
Notificare de reziliere societate leasing alexarpad2003 alexarpad2003 Am un contract cu RCI LEASING Romania IFN, am intarziat cu plata unor facturi iar soldul a ajuns la 30.000 RON ( cat 3 rate ). Am primit somatii, am primit ... (vezi toată discuția)